Ulf Thulin AB grundades 1983 i Malmö. Sedan dess har bolaget vuxit i både storlek och styrka. Idag säljer vi material runt om i hela Europa och även i Asien. Vi som jobbar på företaget har 50 års erfarenhet med stor expertis inom brandsäkra produkter för alla industrier med olika behov Med lång erfarenhet i branschen och engagemang för material och produkter, tar vi ansvar för att leverera en lösning som passar dig och ditt företag. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Eget lager och produktion på plats

På vårt lager i Malmö har vi dom mest populära produkterna så som glasfiber, silikafiber, belagd- obelagda, glasfibermattor och silikamattor, sytråd och olika tillbehör. Vi lagerför i Malmö ca 100 olika typer av vävar med olika egenskaper. Vi har möjlighet att tillverka specialprodukter för olika applikationer inom alla områden där vävar ingår. Behöver ni kapat, utskuret eller stansat hjälper vi gärna till.
Vår vision

Att vara en ledande leverantör av tekniska textilier

Sedan starten har vi fokuserat på att utveckla produkter tillsammans med våra kunder och tillverkare. Målsättningen är att vara en ledande leverantör av tekniska textilier för olika användningsområden. Därför utmanar vi ständigt oss själva att ligga i framkant, både när det kommer till produktutveckling och service. För oss är kvalitet och kundnöjdhet en självklarhet. Det driver oss till att alltid erbjuda marknadens bästa produkter och lösningar i världsklass.

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss. Vi finns här för att svara på dina frågor om våra produkter och lösningar. Fyll i formuläret eller ring oss på + 46 (0) 40 293020.